USF 2017

De 20 nominerade i Ung Svensk Form 2017 kommer att tillkännages i Greenhouse på Stockholm Furniture & Light Fair tisdagen den 7 februari kl.10.00.

På kvällen samma dag kommer de nominerade att presenteras ytterligare en gång – den här gången på Stockholms Auktionsverk på Nybrogatan 32 i samband med utställningen och auktionen Ung Svensk Form – dåtid, nutid, framtid: vad hände sen?

_________________________________________________________________________

TACK för alla ansökningar som kom in till årets upplaga av Ung Svensk Form! Den 19 september 2017 var sista ansökningsdag och nästa chans att ansöka kommer i maj 2017. VI SES DÅ!

I maj 2017 kan du ansöka till Svensk Form 2018!
Sök med det du är stolt över, testa gränser, sök med prototyper, skisser, modeller, skolmodeller och eller färdiga produkter. Ung Svensk Form är fritt från kategorier och allt är välkommet!

Du har chansen att erhålla arbetsstipendium med lön och bostad hos IKEA och stipendier på sammanlagt 90.000 kr! Ung Svensk Form är en jurybedömd utmärkelse och vandringsutställning
ör dig som är max 36 år. Fri ålder för studerande. Årets jury består av Samir Alj Fält, Marcus Engman, Salka Hallström Bornold, Tom Hedqvist, Åsa Jungnelius, Petra Lilja, Tor Lindstrand, Bea Szenfeld, Bolle Tham och Jesper Waldersten.

Ung Svensk Form-utställningen premiärvisas varje år på Stockholm Furniture & Light Fair – ett lysande tillfälle för unga formgivare att synas på årets största händelse för skandinavisk design.

Ung Svensk Form vänder sig till unga formgivare verksamma i Sverige eller svenska medborgare verksamma utomlands.