UNG SVENSK FORM 2018

TACK FÖR ALLA ANSÖKNINGAR!

Ansökningsperioden för Ung Svensk Form 2018 är nu stängd. Nästa omgång öppnar i maj 2018.

Vad händer nu?
Nu börjar juryns hårda jobb! De ska bedöma varje bidrag och ungefär i mitten av oktober 2017 kommer de som blivit utvalda till Ung Svensk Form 2018 att bli informerade om det.

Ung Svensk Form är en årlig designutmärkelse och en utställning som genomförs av Svensk Form. 2018 firar utmärkelsen 20 år och det kommer att firas ordentligt. Många nyheter i form av nya stipendier utlovas.

Du har chansen att erhålla arbetsstipendium med lön och bostad hos IKEA och stipendier på sammanlagt 200.000 kr! Ung Svensk Form är en jurybedömd utmärkelse och vandringsutställning för dig som är max 36 år (född 1981) Fri ålder för studerande. Årets jury består av Samir Alj Fält, Parasto Backman, Margarita Bergfeldt Matiz, Marcus Engman, Salka Hallström Bornold, Tom Hedqvist, Åsa Jungnelius, Henrik Johansson, Kenneth Kvarnström, Petra Lilja, Tor Lindstrand, David Polfeldt, Bea Szenfeld och Bolle Tham.

Ung Svensk Form vänder sig till unga formgivare verksamma i Sverige eller svenska medborgare verksamma utomlands. Formgivare som är födda 1981 eller senare är välkomna att söka. Äldre sökande kan delta om de är studerande vid ansökningstillfället.

Ung Svensk Form drivs av Svensk Form i samarbete med ArkDes, IKEA, Malmö stad och Stockholm Furniture & Light Fair.