Om Alumni

Sedan Ung Svensk Form började 1998 har vi imponerats över skickligheten hos hundratals deltagare årligen. Samtidigt har vi beklagat att vi inte har kunnat stötta alla dessa begåvningar på samma sätt som vinnarna i tävlingen.

Nu har vi äntligen kommit på en briljant idé för att främja utvecklingen för fler formskapare på väg vidare i yrkeslivet: Ung Svensk Form Alumni – ett nätverk för tusen och åter tusen formskapare i Sverige!

Men varför alumni?
De första åren som yrkesverksam kan vara tuffa.
Hur skriver du en stipendieansökan? Vem ska du rådfråga rörande arvode? Hur breddar du ditt kontaktnät? Och hur ska du egentligen kunna bibehålla inspirationen mitt i allt detta? Det kreativa området står i ständig förändring och kräver dagliga uppdateringar – vare sig du är ny i branschen eller har flerårig yrkesvana.
Vi vill hjälpa dig med allt det där!

Välkommen till en försmak av USF Alumni hos oss på Svensk Form i Stockholm den 8/12 klockan 17:00-19:30!
Digitalt event klockan 17:30-18:30.

Lyssna till smyckeskonstnären Märta Mattsson som berättar om att spinna trådar till det kreativa idéfångar-nätet, få insidertips om hur du skriver en stipendieansökan under pratet ”Konstnärsnämnden – vad kan vi hjälpa dig med?” och ta del av en presentation om hållbarhet och cirkulär ekonomi av Stiftelsen för Garverinäringens Främjande! 

Anmäl dig att vara med på plats med bubbel och snittar:
maila info@svenskform.se
eller för att enbart få länken till det digitala eventet:
maila erika.zinders@svenskform.se